Total Environment After the Rain

YOUR HOME AS UNIQUE AS YOUR SIGNATURE.

RERA No : 0483 (Phase 1), 1763 (Phase 2A)
Phase 1- Possession commenced
Introducing PHASE 2
4.63 Cr onwards
4 Reasons to buy now (Offer ends 8th December)
Complimentary Upgrades
Bedroom furnitureComplimentary beds, side tables & wardrobes
KitchenCabinetry, hob, chimney & dishwasher
FlooringMarble flooring in living and dining areas
Air conditioningCentralised VRV air-conditioner
Freedom from GST
Complimentary maintenance for 3 years
Create your own payment plan
Schedule a Site Visit
V30
Carpet Area :
2642 sq.ft.
Outdoor Spaces :
1510 sq.ft.
Built-up Area :
3200 sq.ft.
Our villas are designed to celebrate nature at its best. Our living spaces provide sufficient light and ventilation. This helps you to stay close to nature and enjoy serenity. The foyer connects to the living, dining, kitchen at lobby/ground level, and to two bedrooms, one each at the lower and the upper levels. Each villa has a seamless transition from interior to exterior spaces, with timber-lined, full-width sliding windows system that extend onto a wooden deck and garden. Our homes romanticise the pleasure of changing seasons - be it the freshness after a spell of rain, the lazy summer, the chilling winter, or the blossoming spring. The selective use of natural materials provides a warm texture to the whole living experience here. The four-bedroom, split-level design of these villas has its focal point as a courtyard, where all spaces open into.
After the Rain | V-30 | Villas | Study Area | Glass Panel | Private Garden | Handcrafted Furniture
After the Rain | V-30 | Villas | Living Area | Cushion Couch | Contemporary Interior Decor | Accent Lamps
V50
Carpet Area :
4055 sq.ft.
Outdoor Spaces :
2225 sq.ft.
Built-up Area :
5120 sq.ft.
Our villas are designed to celebrate nature at its best. Welcoming enough light and ventilation, the spaces inside our homes bring in serenity into our daily lives. The foyer connects to living, dining, kitchen at lobby/ground level, and to two bedrooms, one each at the lower and the upper levels. The master bedroom at the upper level has been designed to have a terrace garden which overlooks the pool in the courtyard. The basement houses a 400-sqft media / entertainment area. Each villa has a seamless transition from interior to exterior spaces, with timber-lined, full-width sliding windows system, that extend onto a wooden deck and garden. Our homes romanticise the pleasure of changing seasons - be it the freshness after the rains, the lazy summers, the chilling winters, or the blossoming spring. The selective use of natural materials provides a warm texture to the whole living experience here. The four-bedroom, split-level design of these villas has its focal point as a courtyard, where all spaces open to.
After the Rain | V-50 | Villas | Dining Space | Handcrafted Furniture | Compact Space | Modern Indian Architecture
After the Rain | V-50 | Villas | Wooden Deck | Outdoor Space | Deck Furniture | Seamless Transition From Outdoors to Indoors | Glass Doors and Windows
After the Rain | Best-in-Class Amenities | Gymnasium | Modern Equipment | Children's Play Area | Green Surroundings | Swimming Pool | Pool Deck
Amenities

Project amenities include a clubhouse with a gymnasium, a swimming pool, an indoor games area, squash courts, badminton courts and a children's play area.

After the Rain, an ongoing villa project in North Bangalore, combines the benefits of an independent home with the safety and convenience of urban community living. These villas are set under a blanket of earth, each with a landscaped, green roof - keeping them cool in summer and warm in winter.

Each home has been cleverly designed to appear low and inviting like single-level homes from the outside, while being spacious two-level homes from the inside, with ample of natural light. In this way, we are able to restore to life, a site which other kind of homes would have crushed forever. It's not just close to nature; it's a part of the ecosystem.

Strategically located, this villa-only project on Sir MVIT College Road, Bangalore is just a 15-minute drive from Hebbal as well as the Bangalore International Airport. It is also close to Yelahanka.
Our Current Projects
Arrow Down Icon